Bugun...

Başkan Erdoğan'dan Samsun'da önemli açıklamalar:

Son dakika haber: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen Samsun 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Başkan Erdoğan, İzmir'deki depremde ölü sayısı 58'e yükseldi. Depremde 896 kişinin de yaralı olduğunu belirtti.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-11-2020 16:39:42 Tarih: 01-11-2020 16:35

Başkan Erdoğan'dan Samsun'da önemli açıklamalar:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, buradaki konuşmasına İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara şifa dileyerek başladı.

"İZMİR'DE YARALARI SOĞUKLAR BAŞLAMADAN SARMAKTA KARARLIYIZ"

Depremde şu an itibarıyla 58 vefatın ve 896 yaralının olduğunu bildiren Erdoğan, "Depremden etkilenen İzmirli kardeşlerimizin yaralarını soğuklar ve yağışlar bastırmadan sarmakta kararlıyız." dedi.

"ZALİMLER KABULLENEMİYOR"

"Karşımızda son asrın muktedirleri var" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Güçlerini zulme, kan dökmeye, hile ve baskıyla toplumları sömürmeye borçlu bu zalimlere artık oyunun değiştiğini kabul ettirmek kolay olmuyor. Türkiye'yi vesayetle esir alamadılar, Türkiye'yi terörle dize getiremediler, Türkiye'ye darbeyle yıkamadılar, Türkiye'yi tehditle, kuşatmayla, ambargoyla prangaya çekemediler, Türkiye'yi ekonomi ile de alt edemeyecekler."

Erdoğan, "Yürüttüğümüz mücadeleyi başarıya ulaştırdığımızda Türkiye siyasi ve ekonomik olarak dünyanın en büyükleri arasında yer alacaktır." diye konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından diğer satır başları;

- İzmir'deki depremde ölü sayısı 58'e yükseldi. Depremde 896 kişi de yaralı. 200 kadarı tedavide. Bunun dışındakiler taburcu edildi.

- Depremden etkilenen İzmirli kardeşlerimizin yaralarını soğuklar ve yağışlar bastırmadan sarmakta kararlıyız.

Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

Bölgede gereken her şeyi yapıyoruz.

AK PARTİ 7. OLAĞAN KONGRESİ

İçinden geçtiğimiz tarihi süreçte AK parti 7. Olağan Kongresi'nin kritik bir dönüm noktası teşkil edeceğine inanıyorum.

Samsun'dan çok daha fazla destek bekliyorum.

Türkiye genelinde üye sayımız 11 milyonu aştı.

Üye sayımızı sürekli artırmak demek, seçimden önce seçim kazanmak demek.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?

nöbetçi eczaneler
HABER ARA