Bugun...

Son dakika: Yeni istihdam paketi TBMM'de... Mehmet Muş'tan önemli açıklamalar

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, TBMM'de yaptığı açıklamada "Vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması çalışmamız var" dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-10-2020 15:32:58 Tarih: 16-10-2020 15:27

Son dakika: Yeni istihdam paketi TBMM'de... Mehmet Muş'tan önemli açıklamalar

TBMM'de yeni istihdam paketine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili açıklamasında önemli bilgiler verdi. Muş, "Teklifimiz 43 maddeden oluşmaktadır. Vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması çalışmamız var" dedi.

SON DAKİKA ! TBMM'de basın mensuplarına açıklamalar da bulunan Mehmet Muş şunları kaydetti:

Vergi affı demeyelim de vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırma çalışmamız şu an var. Teknik kısımlarını tamamlamaya çalışıyoruz. Kanun teklifimizin görüşmeleri esnasında Plan bütçe Komisyonumuza bunu sunacağız.

ŞARTLARI NELER?

Yapılandırmanın nasıl olacağıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Muş, "Geçmişte yaptıklarımız var. Onlara benzer olacak. Teknik kısımlar devam ettiği için, onları komisyon aşamasına bu tekliflerimizi vereceğimiz zaman sizinle paylaşacağız. Vergi ve SGK yapılandırması üzerine çalışıyoruz" dedi. *

SİCİL AFFI GELECEK Mİ?

Basın mensuplarının 'sicil affı gelecek mi?' şeklinde soruna yanıt veren Muş şöyle dedi:

"Şu an onunla ilgili bir çalışmamız yok. Daha önce biliyorsunuz pandemi sürecinde yapmıştık bunu. Bu teklimizde şu an yok. Şu an söz konusu değil

Son dakika... AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş'tan önemli açıklamalar! Yeni istihdam paketi TBMM'de... | Video

AYRINTILAR GELİYOR...

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?

nöbetçi eczaneler
HABER ARA